logo

22 Eylül 2022

Backlink Paketleri

Backlink Paketleri

Nedir?

Backlink, bir internet sitesinin başka bir siteye vermiş olduğu, herhangi bir sayfasında banner veya metin bağlantısı bulunması durumunda arama motorlarında değerinin yükselmesini sağlayan bir bağlantıdır. Örnek: wpmatik.com, wpmatik.com , liste.net.tr , İstanbul Arama motorlarında yükselmek için yapılan çalışmaları için çok önemli bir yere sahiptir. Web sitesi içerisinde yapılan çalışmaların yanı sıra web sitesi dışında da çalışmalar yapılmaktadır. Backlink tam olarak site dışında yapılan SEO çalışmasıdır. Hedeflediğiniz anahtar kelimeler ile backlink alarak arama motorlarında web sitenizin yükselmesini sağlayabilirsiniz. Backlink satın almak için iletişim adresinden bilgi alabilirsiniz.

Yeni Güncel Premium Backlink Listesi

SEO Backlik Paketleri

Nedir?

Geri bağlantılar (“gelen bağlantılar”, “gelen bağlantılar” veya “tek yönlü bağlantılar” olarak da bilinir), bir web sitesinden başka bir web sitesindeki bir sayfaya verilen bağlantılardır. ve diğer büyük arama motorları, geri bağlantıları belirli bir sayfa için “oy” olarak kabul eder. Yüksek sayıda geri bağlantıya sahip sayfalar, yüksek organik arama motoru sıralamalarına sahip olma eğilimindedir. Bir bağlantı doğrudan web sitemdeki bir sayfaya işaret ettiğinden, bu bir “geri bağlantı”dır.

Geri Bağlantılar Neden Önemlidir?

Geri bağlantılar temelde diğer web sitelerinden alınan referanslardır. Bu bağlantıların her biri arama motorlarına “Bu içerik değerli, güvenilir ve faydalıdır” diyor. Yani bu linklerden ne kadar çok alırsanız, siteniz Google'da ve diğer arama motorlarında o kadar üst sıralarda yer alır.

Bir arama motoru algoritmasındaki bağlantıları kullanmak yeni bir şey değil. Aslında, geri bağlantılar Google'ın orijinal algoritmasında eskiden PageRank (PR) olarak bilinirdi. 1998'den beri bu algoritma temel çekirdekte bulunuyor. Google o zamandan beri algoritmasında binlerce değişiklik yapmış olsa da, geri bağlantılar önemli bir sıralama sinyali olmaya devam ediyor ve devam etmeye devam edecektir. Site içi yapılan SEO çalışmaları hiç bir zaman yeterli olmayacaktır. Artan internet kullanımı rekabetleri de birlikte getirmektedir. Artan rekabet ortamı referans veya oy olarak belirtilen bu backlinklerin değerini her zaman artıracaktır. Örneğin bir endüstri araştırması, bağlantıların Google'ın temel sıralama sinyali olmaya devam ettiğini buldu. Ve Google, geri bağlantıların en önemli üç arama motoru sıralama faktöründen biri olmaya devam ettiğini onayladı. İlk iki sırada bağlantılar ve içerik var.

https://docs.google.com/document/d/1TWcYIhHz-Zc9aRFTEQIp2o1vD_5hI5r68xQKSJRzyeg/edit?usp=sharing

Etiketler: » » »
1109 Kez Görüntülendi.
e-ticaret paketleri
#

SENDE YORUM YAZ

2+8 = ?