gold aksesuar

logo

İstanbul’da 6.2 Büyüklüğünde Deprem

İstanbul’da 6.2 Büyüklüğünde Deprem

İstanbul ve Bursa, Sakarya, Kocaeli, Düzce vb. çevre illerde hissedilen şiddetli bir meydana geldi. 6,2 büyüklüğünde Marmara Denizi’nin Silivri açıklarındaki deprem ciddi bir sarsıntıya neden oldu. Depremin ardından artçılar da ard arda geliyor.

Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul Marmara Denizi açıklarında bugün 23 Nisan 2025 saat 12:13’de 4.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 16.3 kilometre olarak açıklandı. Depremin SILIVRI ACIKLARI-ISTANBUL (MARMARA DENIZI) açıklarında gerçekleştiği bildirildi.

Kısa bir süre önce, yıkıcı bir deprem daha gerçekleşti. AFAD, depremin magnitüdünü 6,2 olarak duyurmuştur. Depremin 6.92 kilometre derinlikte meydana geldiği ve çevre illerden de hissedildiği bilgisi edinilmiştir. BAKAN YERLİKAYA’DAN İLK AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “İstanbul’un Marmara Denizi Silivri bölgesinde 6.2 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşmiştir.” ifadelerini kullandı. İstanbul’un Silivri bölgesinde, Marmara Denizi’nde 6.2 büyüklüğünde bir sismik hareket meydana gelmiştir. Çevre illerden de hissedilen depremle ilgili olarak, AFAD ve ilgili kuruluşlarımızın tüm ekipleri saha incelemelerine başlamıştır.

Etiketler: »
e-ticaret paketleri
#

SENDE YORUM YAZ

5+6 = ?